2014-10-28

HÖSTMÖRKRET.

I brist på tid blir bloggen lite lidande och så får det bli, ibland! 
En vecka och en helg sedan sist. Allt det där vanliga har vi hunnit med men även en gooood middag och trevligt sällskap hos Madde och Martin i lördags! 

Nu är jag helt slut efter ett träningspass, dusch och en mysig lässtund med Alice. Måste gå å lägga mig så jag orkar imorgon! Det är lite tyngre såhär i höstmörkret.. Motivationen är inte på topp den här årstiden, men det är bara att köra på. Jag väljer ändå att se det positiva med hösten. Myset, första snön och frisk, härlig luft :) sov gott!

2014-10-19

SÖNDAG.

Imorse då vi vaknade var det vitt ute! Första snön hade landat och Alice var överlycklig. Synd bara att det övergick till mestadels slask. Vi hoppas på mer snö snart :) idag har jag och Alice bakat nyttigt morotsbröd som blev helt okej faktiskt. Jag provade också baka muffins som skulle vara väldigt nyttiga, men dom blev inte alls goda.. Ska testa något nytt recept snart igen. Tycker det är kul när man kan kombinera bakning med faktiskt lite nyttigare och mindre söta alternativ. Tips mottages mer än gärna :)

Jag har även hunnit med en fikastund med svärisarna, ett pass i gymmet, pyssel med stortjejen och lite fix här hemma. Imorgon är det måndag och en ny härlig vecka! Nu ska jag lägga mig och läsa. Ciao


2014-10-18

LÖRDAGMORGON

Igår var jag ledig med tjejerna och det var så mysigt! Vi lekte, var på biblioteket med syrran och hennes Agnes, åt middag hos mina päron sedan åkte vi hem och hade fredagsmys:) 

Imorse vaknade Selma tidigt i vanlig ordning så det var bara att kliva upp. Alice vaknade lite senare så nu är det bara pappan som sover! Frukost, lite bus, och lite fix av tvätt! Snart får han ta och vakna så jag kan gå ut och träna :) kanske blir en löptur i det friska vädret. -8, glittrande frost och strålande sol! Senare ska vi nog ta en tur till stan, allihopa! 

2014-10-14

HÖST.

En bra och lugn helg. Fredagsmys deluxe, träning, dop för fina Kalle, mys i Örviken, häng i lekparken och mycket mer. Det viktigaste av allt, att jag fick vara med lilla familjen hela tiden :)
Igår jobbade jag sedan bokades äntligen en resa till Cypern!! Vi åker dock inte förrän i maj men oh så härligt det ska bli :)
Nu sitter jag i soffan och trycker i mig en proteindrink och granatäpple. Har kört ett ordentligt benpass så jag är helt slut! Ska blogga sedan lägga mig i sängen och läsa en stund (om jag inte somnar med boken i ansiktet, haha)

2014-10-07

VARDAGSLYX

Jobb till 18 sedan vidare till bryggargatan för middag med tjejerna. Så gott! Väl hemma pussade jag upp tre sömntutor, tog en dusch och nu ska jag lägga mig o läsa och sedan sova.. I hopp om att min förkylning ska vända. Imorgon vankas det färgkurs på jobbet :) Puss 

2014-10-05

SÖNDAG

Det har varit fullt upp hela helgen! I fredags var jag på mingel, vin och hårvisning. Och lördagen bestod av mys med tjejerna för att sedan skjutsa dom till min mamma och pappa och barnvakt. Vi gick ner till cicci o Johan och träffade lite grannar, sedan gick vi till nästa granne ante, som hade 30 års fest :) 
Idag mår vi sådär och är lite trötta. Vi tog ändå en sväng till Solbacken. Storhandlade, bytte Alice trasiga cykel och jag köpte även nya slalomskidor och pjäxor! Så nu är jag redo för vintern. Längtar redan!!
Nu sover snart dom små och då ska vi se serier. Ciao