2014-06-29

STÖK

Fredagen bestod av stök o fest hemma hos oss sedan vidare till stadsfesten! En riktigt bra kväll. Dock lite kall! Igår var vi lite sega så vi vilade o stekte oss i solen ett tag innan barnen kom hem. På kvällen tog vi en långpromenad och bara slappade. Idag har vi varit på picknickutflykt med familjen Ögren/Andersson och käkat goomiddag hemma hos dom. Simon fixar sövning och jag har vattnat lite ute och funderar på att göra ett ordentligt fotbad! Imorgon jobbar jag min sista dag sedan har jag SEMESTER! Weiiiiiii

2014-06-21

TJEJKVÄLL

Mycket trevligt midsommarfirande igår med god mat och bra människor. Papporna och barnen gjorde en midsommarstång och vi dansade och lekte.
Idag har vi varit hemma, Simon har jobbar lite här hemma och jag har lekt med barnen och fått lite nödvändigheter gjort. Jag och tjejerna har haft tjejkväll då pappan är på fest! Nu sitter jag för första gången idag och njuter av diskmaskinens ljud, haha. Har packat och fixat för imorgon åker vi till Älvsbyn och hälsar på min mormor som har fyllt år. Nu ska jag fortsätta mumsa i mig kiwi o jordgubbar sedan gå upp o lägga mig tror jag. Lite minus på sömnen natten som var.. Kram!


2014-06-19

TORSDAG

Igår fyllde min älskling, pappan till mina barn och min bästa vän 28 år. Tänk att du bara var 19 då vi träffades. Mycket har förändrats sedan dess och jag är så tacksam för alla år vi fått och hoppas på många många fler. Jag älskar dig!

Idag har det varit en mysig dag. På förmiddagen fick tjejerna vara hos min mamma ett tag under tiden jag var på salongen och fick mitt eget hår sommarfixat! Sedan på eftermiddagen var vi på förskolan och hade midsommarfest :) 
Sitter nu i soffan med Alice i famnen och hoppas hon ska sova snart. Är helt slut efter ett skönt styrkepass. Selma har redan knoppat in och pappan är i gymmet. Senare blir det antingen att se lite serier eller gå ut i garaget o börja med betongbänken vi ska gjuta. Jag är inne på alternativ 1 och Simon alternativ 2.. Vi får se hur det blir, haha!
Imorgon är det midsommar vilket känns jättekul. Vädret är väl mindre fantastiskt, men det är inget vi kan styra. Det blir nog trevligt ändå!

Lite nytt i selmas garderob. Jag hatar inte newbie för tillfället, hihi!

NYTT

Har kikat på denna kudde sååå länge så nu slog jag till. Min nya kuddfavorit här hemma! Tror jag måste köpa en var till tjejerna i den mindre modellen och kanske i någon rolig färg. Ja, så får det bli :)
Den är från finelittleday och är köpt på butikudda (förövrigt en av Skellefteås mysigaste och finaste butiker)

2014-06-17

VARDAG.

Jobb till 18. Hem. Äta. Bada barn. Ut o löpa. Lägga barn (som fortfarande vägrar somna)
Förhoppningsvis får jag snart ta en dusch och kanske hinner jag slå in lite presenter till min kära, som fyller år imorgon! Jag jobbar även min sista dag denna vecka.. Ciao!

2014-06-15

SÖNDAG

Vad har då denna helg bjudit på? Fredagen jobbade jag sedan vidare med jobbet till Linda. God mat och dryck och massa prat! Igår hade vi en hemmadag med lite målning, lek och mys. På kvällen åkte jag till tjejerna i Örviken och firade Kaisa som fyllt år samt avnjöt god mat och dryck även då. Vi avslutade kvällen på verandan!
Lite sliten har jag varit idag men ändå helt okej. Vi har gjort så lite som möjligt.. Kikat på hästar, ätit glass, varit o kollat blommor, myst och umgåtts. Sitter just nu och planerar lite för sommarens projekt och söker inspiration. Pallkragarna står ju på plats och det växer så det knakar men runt omkring saknas lite grus, sten och lite andra planteringar. Nu ska jag leta vidare sedan hoppa i säng! Imorgon väntas jobb!

2014-06-11

TISDAG.

Mina tre föräldradagar är slut för veckan och imorgon går jag in i arbetstempo i två dagar. Känns ändå okej :) både igår och idag har jag varit på stan och shoppat. Bl.a. lite kläder till mig själv och lite kläder till tjejerna. Det jag är mest nöjd med är tyget jag handlade på hemtrevnad från spira. Det ska få bli kappor i barnens rum :)
Jag och Sara med barn for även till Alhems trädgård idag och handlade blommor samt åt deras fantastiska gelato glass, MUMS! Sedan har vi klippt gräset, planterat, ätit, sövt barn och till sist kört ett styrkepass. Är helt slutkörd och snart blir jag serverad proteiondrink, äggmackor och te. Mys!

2014-06-09

FINA TING.

Som sagt fick Selma så fina grejer igår! Vi ska försöka sätta igång med hennes rum snart också. Så hon får flytta in där :)  Nu fattas bara lite hyllor och förvaringsmöjligheter! Tips på snygg och praktisk förvaring mottages gärna!!
Alice är och leker hos grannen och Selma sover så jag njuter av tystnaden och en kopp kaffe. Ska kika runt lite på barninredning nuuu :)

2014-06-08

SELMA 1ÅR

Idag blir våran lilla solstråle 1år. Tänk att det är ett helt år sedan du kom till oss. Vem kunde tro att även du skulle vända upp o ner på mamma och pappas känslor. Jag är så glad att just du är du och Jag älskar dig till månen och tillbaka. 
Vi har haft ett jättefint kalas för Selma (i hettan) idag. hon fick så fina presenter också. Tack allihopa :)
Ligger nu i soffan och är jag helt slut efter en heldag i solen med allt ståhej samt ett träningspass med löpning o styrke. Imorgon är jag och tjejerna lediga, weiiiiii! 

2014-06-01

DITT&DATT

Barnens dag, målning, mys, lek, träning, kramar och massor med annat har vi hunnit med sista dagarna. Njuter av att sommaren tar fart och ledigheten kryper närmare. Livet kan inte bli så mkt bättre just nu! Kram.