2014-05-29

05.30

05.30 var det godmorgon för Selma. Simon och Alice sover än! Jag måste ändå säga att vädret är ju helt underbart när man vaknar. Inte ett mål på himlen och strålande sol. Hoppas det håller i sig hela dagen för vi hade tänkt åka på barnens dag på folkparken och åka lite karuseller :)
Igår hade jag förresten en efterlängtad kväll med tjejerna. Så mysigt att träffas, fika och prata! Det blir tyvärr allt för sällan då alla har sina egna liv med jobb och barn osv..

Nämen, skulle man ha gjort sig lite frukost då..Framför allt en stor kopp kaffe!

2014-05-27

EN DAG.

En dag av ledighet tillsammans med mina hjärtan. Under tiden Alice var på förskolan så gjorde jag lite nytta och handlade det sista till planteringen och sommarblommorna. Efter vi hade kommit hem och ätit mellis gick vi ut. Efter en stunds promenad med vagnen för mig och cykling för Alice hamnade vi i lekparken! Lekte och plockade blommor. Efter middagen gick vi ut hela familjen. Simon lekte med barnen och jag klippte gräsmattan och planterade. Jag avslutade dagen med ett härligt styrkepass! Träningen ger mig så mycket. Glädje och ny energi.. Och såklart en starkare kropp!
Godnatt allihopa!

2014-05-25

Sommar i Maj.

En fartfylld vecka och helg med tropisk värme. Det underbara vädret har gjort att all ledig tid har tillbringats ute. Jag har självklart jobbat mån-ons, planterat, sprungit i vattenspridaren, ätit glass, firat en fin vän till lägenhetsköp, firat in sommaren, ätit gott, varit på Ebbots fina dop, målat hus, varit på ettårskalas för min systerdotter Agnes, blivit uppvaktad och uppvaktat på morsdag.. och självklart tränat :) Sommaren har så mycket att erbjuda att jag inte vet hur jag ska hinna med här. Har tagit så mycket kort med kameran också men knappt hunnit kika igenom dom. 

Imorgon är jag ledig med tjejerna och vi ska busa och ha mysigt men också handla lite blommor och plantera. Har börjat finna intresse med trädgårdsarbete ju.. När man har ett hus och en trädgård vill man ju utnyttja den och fylla den med fina blommor på sommaren :) Vi får se om det jag sått i pallkragarna tar sig, snart en vecka sedan jag planterade det, hihi. Men fatta lyxigt att kunna gå ut i sin trädgård och plocka bl.a. sallad och tomat middag! 

2014-05-18

MÅLA MÅLA.

I helgen har jag i princip bott i en färgburk. Vi har haft snälla barnvakter och kunnat måla ganska mkt. En sida av huset kvar, plus garage och lekstuga. Känns bra! Idag har ju vädret varit helt fantastiskt. Jag målade i jeansshorts o bikini och höll på att svettas bort!!!! Nu sover snart båda barnen och Simon är och lämnar tillbaka skyliften. Sedan slänger vi oss i soffan för första gången denna helg och ser lite game of thrones :) Ciao!

2014-05-16

MYS.

Jobbade sista dagen för veckan och nu väntar en helg med ledigt. Åtminstone från jobbet. Vi ska nämligen måla huset, tredje och sista varvet. Känns trögt men det blir skönt när det är klart!

Med en club sandwish magen, gott sällskap av Lisa och godis på bordet är vi redo för fredagsmys. Vi ser "skönheten och odjuret" och myser. Kvalitétstid när den är som bäst!
 

2014-05-13

TRÄNA.

Fullspäckad dag med barnen idag. Njuter av ledigheten med mina skatter! Jag avslutade dagen på bästa sätt.. Löprunda och styrketräning! Nu har jag duschat och ätit en smoothie. Ska hoppa ner i sängen och läsa. Pussssss

2014-05-12

TID.

Jag känner att jag inte riktigt hinner med detta med att blogga ofta. Har för mig så mkt annat som känns aningen viktigare ibland :) har hunnit med en helg sedan sist. Fredagen bjöd på plankstek och fredagsmys. Lördagen hade jag en riktig egodag. Först bytardag på travet. Hem, samla krafter för att sedan bege sig till Boda Borg med tjejerna. På kvällen samlades alla tjejer igen för god mat och fest.. Vi avslutade kvällen på verandan. Riktigt kul :) igår mådde jag skit. Några för få vattenglas och timmars sömn helt enkelt, men vi hann ändå med ett kalas i Örviken för Simons mamma!

Idag har jag känt mig pigg och glad. Jag och mina småtjejer har varit lediga och vi har lekt och varit ute. Jag har hunnit måla klart alla pallkragar också. Så nu fattas det lite frön och jord osv så jag äntligen kan få börja så. 
Tjejerna har äntligen somnat (i sina egna sängar helt själva, utan tårar och bråk) det känns som en vinst idag så jag firar det med att inta soffläge. 

Kolla vad duktig Selma är. Hon är så duktig på att gå! Stolt mamma, hihi..

2014-05-07

FINA PRINTS.

Är lite sugen på nåt nytt till väggarna här hemma. Speciellt i sovrummet! Dessa fina kommer från sealoe och min favorit är inhale exhale.

2014-05-06

TILL MIG FRÅN MIG.

Avklarat 2 av 3 arbetsdagar. Igår gick jag och lina på Waynes direkt då jag slutade kl 18. Åt och pratade igen massor av tid! Så himla mysigt. Idag har jag jobbat till 18 sedan har Lisa varit här med oss hela kvällen :) hon peppade mig att köpa något till mig själv ( inte bara till barnen) så jag beställde lite vårigt/somrigt till min garderob. Nöjd är jag iallafall :)

2014-05-04

Eko.

Idag vaknade Selma i vanlig ordning kl 06.00. Jag tog morgonen så Simon fick sova lite. Jag gjorde nypressad apelsinjuice och bakade rågscones så mina hjärtan fick lyxfrukost :) Självklart ekologisk apelsin efter all denna gifthype. Jag och Simon känner verkligen att vi vill satsa på ekologiska och lokala produkter och försöker så gott vi kan. Det blir lite dyrare matkonto men det är det värt!

Nu hade jag varit i garaget ett tag och målat pallkragar och ska nog ut en sväng till. Har ju ett spännande projekt och ska för första gången odla massor av eget. Får se om vi lyckas! Det ska bli kul iallafall :)