2014-04-29

Egentid.

Lämnat Alice på förskola och lagt Selma i vagnen. Ställer in styrkepasset för dagen då min förkylning är seg. Istället tar jag mig en stunds egentid med lite läsning och kaffe. Alla föräldrar borde läsa denna fantastiska bok :)
Senare ska jag iväg och göra lite ärenden och nödvändigheter. Ikväll ska vi på kalas hos Veronica som fyllt 30 år, grattis igen vännen :) 

2014-04-28

Solig vår!

Oj vad dålig uppdatering av mig, tiden har helt enkelt inte räckt till. I helgen har det varit så fint väder så vi har varit ute från morgon till kväll. Vi har krattat, lekt, tvättat altanen, grillat, ätit och druckit gott, tränat och njutit av solen. Nu är det en ny vecka och kortvecka, igen. Simon jobbar mån-tis-ons och sedan är vi ju Valborgslediga på torsdag. Jag jobbar bara en dag denna vecka och det är fredag.

Vi får se vad vi hittar på idag men några ärenden måste vi göra iallafall. Selma vaknade 05.30 vilket resulterar i att hon redan är jätte trött. (08.00) Ska försöka hålla henne uppe ett tag till innan hon får förmiddagsssovningen. Alice vaknade nyss, hehe!
Nä, nu ska jag och stortjejen mysa ner oss i soffan en stund innan vi tar tag i lite tråkigare sysslor:)

Förresten så fick jag bl.a. dessa fina saker då jag fyllde år. Cykelvagnen kommer användas sååå mycket. Det är en vagn som går att cykla, gå och springa med. Precis vad jag ville ha :) Även ett par supersnabba skor till, hehe!

2014-04-24

25.(skulle publiceras igår)

Då var man 25 år då. Imorgon är jag närmare 30 än 20....
Haft en rätt hektisk dag på jobbet med mkt att göra. Men jag fick ett liten paus och lunchade med min älskling och våran lilltjej! Ikväll har jag inte gjort mkt alls..kom hem rätt sent också. Tagit ett bubbelbad, ätit jordgubbar och myst. Kalas och tårta får bli imorgon :) Fick denna go lukt av mitt hjärta!

2014-04-22

LEDIGHET.

Då var ledigheten över. Jag tycker de känns rätt bra ändå :) tillbaka på jobbet idag! Ledigheten har bestått av mys, god mat, kalas, sol, bus osv. Simon har jobbat en hel del så jag och tjejerna har försökt roa oss ute i det fina vädret. Selma har tagit sina första steg och är så duktig på att gå, hjälp nu måste vi snart jagaaaa! Vi tog även bort stödhjulen på Alice cykel i helgen och hon var så duktig. En timme senare kunde hon typ cykla :) kan någon stoppa tiden, allt går för fort!!! Imorgon blir jag 25 år dessutom..ojojoj.
Nu ska jag göra klart lite bakning och sedan krypa ner i sängen. Tjing!

2014-04-18

PÅSK

Då var ledigheten här. Några dagar kvalitetstid med familj och vänner, skönt. Halva familjen sover men Selma kom på att hon skulle vakna 05.30!  Dock tar hon redan sin förmiddagsnap.. Hmm. Själv njuter jag av tystnaden och läser plazas senaste nummer som damp ner inbrevlådan igår. Egentid när den är som bäst!

2014-04-16

SÖMNREGISTRERING OCH SNUVA.

Inatt har jag och Selma sovit på lassa. Eller sovit och sovit.. Blev inte så mkt sömn. Selma har gjort en sömnregistrering, hon har haft för sig lite konstigheter på nätterna i form av konstig andning kan man säga. Men det är ju klart, det är inte så lätt att sova med alla dessa slangar och sladdar som sitter i näsan och på kroppen, jag förstår henne. Dessutom är hon förkyld också och det gjorde ju inte saker lättare. Nu är vi allafall hemma igen och pappan har åkt på jobbet. Selma sover i vagnen och Alice ser på Pettson och Findus. Hon är också febrig samt förkyld. Typiskt såhär till påsk..
Nä nu ska jag slänga igen ögonen och vila en stund här bredvid Alice. Kram <3

2014-04-13

SÖNDAG.

Idag har vi haft en helt ledig dag från jobb för hela familjen. Första och enda dagen denna vecka! Vi tog vara på den så bra vi bara kunde. Namngivning för söta lilla Ethea (som var jätte fint), tränat, busat, lagat och ätit VB-paj och när barnen somnade såg vi lite serier :) Nu har vi laddat batterierna för en ny vecka. Påskveckan dessutom, weiiii!


2014-04-12

HELG.

Barnen leker, jag smuttar på ett glas vin och bröderna lagar god mat. Detta kan jag vänja mig vid!
Trevlig helg finisar.

2014-04-11

FREDAG.

Solen skiner och jag har ledig dag med barnen, weiii! Vi ska snart åka till doktorn Selma , efter det tror jag vi åker och köper nåt kul till Alice när hon varit så duktig och följa (förhoppningsvis)
Sedan få vi se vad dagen har att erbjuda. Ikväll ska vi allafall ha dunderfredagdmys. Vi har inte riktigt haft någon tid tillsammans sedan innan Simons Barcelonaresa. Så det är på tiden! Ha en fin dag allesammans <3

2014-04-10

Tidig helg.

Då var denna jobbvecka avklarad. Superkul att vara tillbaka men också skönt att få två dagar med mina små troll. Jag hinner ju knappt träffa dom när jag jobbar. Idag har jag hunnit träna ett pass, städat huset, tvättat i sinne och haft middagsbesök av syrran m familj och mamma. Simon har jobbar till nu så jag är helt slut och ska krypa ner i soffan och bara mysa. Förhoppningsvis håller jag mig vaken en stund..
Hämtade ut ett paket till Alice idag, från zalando. Nu är hon redo för vår och sommar :)

2014-04-06

TANDVÄRK.

Den här helgen har varit lite jobbig. Ibland blir inte saker och ting som man tänkt sig.. Gjorde min första arbetsdag i torsdags, och det var fantastiskt kul. Dock med lite smärtor i min mun (tandvärk) dagen övergick till natt och det blev värre och värre och värre.... Grät mig igenom natten och ringde till tandläkaren på morgonen. Ringde jobbet för att avboka alla kunder (grät en skvätt över det också) Kramade Simon hej då för en weekend i Barca. Fixade barnvakt. Akuttid hos tandläkaren för att operera ut tandjäveln. Att den kan orsaka så mkt smärta.. Sjukt! Sedan dess har jag haft nära och kära här hemma som hjälpt mig då jag varit själv med barnen. Nu känns det lite bättre och jag har gjort en kraftansträngning och städat här hemma. Idag får vi se vad vi hittar på. Solen verkar titta fram så det är väl bara att he sig ut. Imorgon ska jag jobba, och på kvällen ska vi äntligen hämta pappan på flygplatsen, som vi har längtat!

Igår kom min bästa vän förbi. En styrkekram, en glad blomma och lite läsning. Hon vet vad jag behöver. Tack Lina, love you :)

2014-04-05

VITRINSKÅP-CHECK

Har saknat ett vitrinskåp här hemma ett tag. Jag hade en ide i huvudet hur jag ville att det skulle se ut. Sedan hittade jag ett gammalts skåp hos mamma och pappa som vi fick ta. Lite fundering, planering och världens bästa kille så blev detta resultatet.  Supernöjd :)

   Före:


   Efter: