2013-06-30

Projekt altanräcke - check

Bättre sent än aldrig. Altanräcket har varit färdigställt ett tag, men när Selma valde att titta ut och lite diverse andra projekt påbörjats har jag glömt att visa resultatet för er. Vi ville inte ha räcken runt hela altanen då det kändes som att det skulle bli för mycket, sådär lagom tyckte vi var en bra idé.. Även parasollet gör att det känns lite mer ombonat och trevligare att sitta ute. Vi är nöjda, Vad tycker ni?







2013-06-27

HAY.

Idag tog jag och Selma en shoppingdag. Jag skulle försöka handla lite till mig själv men det blev lite annat i form utav inredning också. Man kan ju inte låta bli! Köpte bl.a. en hand från HAY och en kudde från Ferm living. båda är köpta på butik udda. Glaskupan hittade jag på Åhlens. Några timmar på stan och ett par trötta fötter senare kom jag hem och blev bjuden på plankstek. Vardagslyx vill jag kalla det:)

Nu ligger vi här i soffan, hela familjen, helt utslagna. Jag har sett ett Ernst-avsnitt och nu ska jag ta tag i mig själv med att färga brynen, göra fotbad, ansiktspeeling osv.. Ciao!


2013-06-26

Karuseller och roligheter!

Värmen är verkligen här nu. Så underbart! Och så roligt då det är festival i stan. Idag har vi varit en sväng på stan, hela familjen. Vi gjorde lite småärenden, åkte karusell och åt festivalmat. Jag ska ju inte gå nåt i år då det känns liiiite tidigt att ha barnvakt till min 2,5 veckors bebis, sen har jag inget stort behov då jag precis blivit tvåbarnsmamma. Egentid får bli sen:) Jag fick iallafall känna på festivalstämningen!

Nu ikväll har jag varit ute på en promenad med Selma. Det är sååå skönt att jag har börjat kunna gå ut och gå igen, om än inte så långa promenader.

Jag måste också tacka Simons syster Amanda, som tar så fina foton av våra barn. Här har ni ett av dom! Kärlek till dig.

2013-06-25

Mys.

Imorse gick jag upp med båda barnen så Simon fick sova, och tusan så mysigt! Det är verkligen dubbel kärlek med två barn. Alice har blivit så duktig och försiktig med Selma. Vi åt frukost och såg på barnprogram. Nu på förmiddagen lämnade jag istället båda barnen för att åka o storhandla. Otroligt vad effektiv man är då man åker själv!
Nae, nu är amningpausen slut så nu ska jag ut i det härliga vädret igen. Ha en härlig dag!


2013-06-24

2013-06-23

Bästa.

Idag har det varit en bra dag. Jag och barnen var på loppis på förmiddagen, och sedan for vi till Kungsholmen och åt våfflor och fika. Perfekt för Simon att få jobba ostört här hemma!
Ikväll har Lisa varit här och myst med oss. Vi har blåst bubblor, ätit god mat, busat, sett film och ätit massor av godis. Jag fick även världens finaste present, örhängen som hon visste att jag ville ha. Istället för att skämma bort Selma med presenter så tänkte hon på mamman här hemma. (Man är själv lite dålig på det då man får barn) Tack vännen, du är bäst❤

2013-06-20

Torsdag.

Selma blir snart två veckor gammal och är den snällaste bebisen fortfarande. Sover, äter och skiter. Jag har blivit väckt endast en natt sedan hon föddes. Är det möjligt att det kan fortsätta såhär?
Idag hade Alice sin sista dag på förskolan och har nu sommarlov. Ska bli så kul att vi alla fyra är helt lediga hela sommaren och fasen vad vi ska mysa och ta vara på den här tiden!

Ikväll har vi haft kalas för Simon med fika och tårta. Nu ligger vi däckade i soffan och jag har sett första avsnittet av "sommaren med Ernst". Sommarens mysigaste program:) imorgon är det midsommarafton och vi hoppas på finväder. Godnatt!

2013-06-15

Kärlek.

Hjälp vad den här första tiden bara springer iväg. Jag tyckte nyss vi var på bb och nu är hon redan en vecka gammal. Hittills är våran lilla tjej den snällaste bebisen i världen. Jag får väcka henne för att ge henne mat och om nätterna får vi alla sova ostört. Jag är ju så fruktansvärt trött pga att jag tappade så mycket blod så passar det perfekt att hon är så här snäll och go, hoppas bara att det fortsätter.
Annars är man ju som i sin kärleksbubbla och lyckan går inte att beskriva. Jag är så glad för mina två älskade barn att jag nästan fäller en tår bara av tanken. Att man kan älska två små varelser så mycket är nästan skrämmande. 

Besöken utlöser varandra här hemma, men det är bara trevligt. Idag var tjejerna här och myste med oss. Överöste oss med fina presenter, dom vet precis vad Rebecca tycker om:) här nere ser ni bara några gobitar av vad vi fick. Allt är från littlephant, sååå glada och fina färger! Tack brudar.

Imorgon ska jag försöka få mig på loppis en sväng på förmiddagen, man känner sig nästan lite instängd då man bara är hemma hela tiden. Känns skönt att man snart, ÄNTLIGEN kan gå ut o gå och ha tillbaka sin vanliga kropp:) missförstå mig rätt då jag säger så. Jag bokstavligen älskar att vara gravid men pga av foglossningen så blev jag så låst, speciellt i slutet. Så det ska bli kul att kunna röra på sig smärtfritt!

2013-06-12

Mina älsklingar!

Alice har fått nya arbetsbyxor (tack Lina!) hon ville visa upp dom innan dom skulle ut och jobba idag.

2013-06-11

Selma.

Nu är hon äntligen här. Vår fjärde familjemedlem som vi så länge har längtat efter! 11 dagar över tiden, lördagen den 8 juni 06.03 föddes Selma. 3950g och 52cm. En förlossning som var intensiv och rätt snabb med lite komplikationer efteråt med operation och kraftig blodförlust. Trots det mår jag ändå bra och bebisbubblan räddar mig från att känna efter så mycket! Alice är ju självklart världens stoltaste storasyster och försöker anpassa sig till det nya livet med att dela sina föräldrar med någon annan. Än så länge går det väl ganska bra! Lite gnäll ibland, men det vore väl konstigt annars? Hon blev helt plötsligt våran stora tjej och är så duktig på att hjälpa till!
Jag är så tacksam för att vi fått ännu en dotter som är det finaste jag har skådat och älskar henne till månen och tillbaka. Vi är så lyckliga! 






2013-06-05

Letters.

Fyndade dessa koppar på Haidic idag. Synd det inte fanns Med bokstaven A till Alice. Men jag måste ändå köpa en till kopp till den fjärde familjemedlemmen som ännu inte har kommit eller fått ett namn. Kopparna kommer från Bloomingville.

Littlephant

En ny kollektion av Littlephant för lindex i butik. jag var bara tvungen att pallra mig till stan och inhandla dessa gobitar till Alice. Tips till er som älskar färgglada kläder till era små, och prisvärda dessutom. Ni hittar mer fina plagg här!


2013-06-03

Nytt i Alice garderob!

Har klickat hem lite fräscha kläder till Alice. Bebben fick sig en body också:) samtliga kläder är från Polarn o Pyret, som i mina ögon har överlägset bäst kvalité. Tappar varken färg eller passform trots massor av tvättar. Värt varenda krona!

Måndag och sol.

Dagens promenad i hettan! Tur att vädret är fint för allt balfolk iallafall. Hoppas det håller i sig hela dagen. Nu ska jag snöra ihop nått till lunch. Kram alla fina!

2013-06-02

40+5

Tyvärr så måste jag göra alla er där ute besvikna inklusive mig själv. Ingen bebis än! 5 dagar över tiden idag. Det här med att gå över tiden är verkligen som alla säger.. Varje dag känns som en evighet. Jag försöker vara positiv och tänka att några dagar hit eller dit är väl ingen fara men det är svårt! Som sagt när man har mycket ont och svårt med sömn så blir det ännu lite jobbigare! Men som Simon säger varje dag, "det har aldrig varit så nära som nu". Hehe!