2013-04-30

Snor och elände.

Sitter och har lite kvalitetstid. Dock med en snorig och tät näsa och ett huvud som dunkar. Har sovit riktigt taskigt i några nätter både pga av förkylningen och att min foglossning är värre än någonsin. Men magen blir ju trots allt större och större och det blir mer belastning. Faktiskt riktigt less på smärtorna måste jag ändå få säga... Jag vill vara smal och smidig igen och kunna gå på
promenader med vagnen och lilla knytet:)

Det är ju ändå Valborgs ikväll och något måste vi ju pallra oss ut och göra. Så lite grill hos mamma oh pappa sedan någon brasa som får värma våra händer en stund. Hoppas ni får en bra Valborgs! Kram

2013-04-28

Söndag.

Idag har vi lekt, cyklat, ätit gott, Simon har byggt lite här hemma och jag försökte mig även på lite krattning men kände att det räckte med en liten stund .. Lite soffläge nu innan jag hoppar till kojs!

                                                     Morgonmys med magen. Kärlek!

2013-04-27

Lördagkväll.

En kväll som denna myser vi ner oss i soffan och ser lite serier som många andra helger..det känns som att man bara väntar. Vi längtar ju så efter lille bebisen, kom uuuut till oss nu!

2013-04-26

Fredag.

I veckan har det varit väldigt lugnt. Jag försöker göra så lite som möjligt för att inte få så ont men samtidigt blir ju det så långtråkigt så man blir ju nästan galen. Igår kom Ida och Kaisa förbi med fina blommor och åt lunch med mig, då blev jag glad. Sedan gick jag, Simon och Alice en sväng på stan och handlade lite nödvändigheter till Alice. Hon växer ju så det knakar, hjälpas!
Jag fick sota för det inatt och idag då jag har varit rätt dålig i kroppen. Jag trotsar ju det mesta så jag krigade mig på stan för att äntligen få klippa mina risiga toppar och ta en lunch med Mamma, Pappa och syrran! Nu vilas det för fullt för snart får vi besök av Elin och Jens. Det ska bli trevligt med lite grill och mys! Ha en trevlig helg allihopa.


2013-04-24

Prickigt!

Bl.a. den här brickan fick jag igår av min syster! Den fick en plats i köket och är från Bruka design.





2013-04-23

24

Idag fyller jag 24 år. Det har jag firat med familj och vänner, tårta och fina presenter. Nu är jag helt slut så sängen kommer nog kännas ovanligt skön. Tack för all uppvaktning allihopa, sov gott!

2013-04-22

V 36.

Nu är jag i vecka 36 och det känns kan man väl säga. magen är ganska stor och jag springer på toa stup i kvarten. det trycker nedåt, mer än förut. det är fortfarande väldigt rörligt i magen men jag känner att det är rätt trångt där inne. nu längtar vi massor så när du är redo så är du välkommen ut lilla bebis! Idag hat jag haft en jobbig dag. Illamående, hängig, trött och skakig. Foglossningen är sämre än någonsin. Har till och med legat och sovit två timmar. Det har väl aldrig hänt sedan jag blev gravid. Som tur är så kommer Lisa snart och ljusar upp min tillvaro litegrann. Känns som att jag kan behöva det! Detta blev mest klagomål kände jag, men jag behövde det. Mår genast lite bättre:)

2013-04-19

Gardiner och mer kuddar - check

Nu är gardinerna till barnrummen klara. Det fick även bli två kuddfodral till vardagsrummet också! Tyget har jag beställt från Stoff och stil. Det är verkligen ett tips att beställa där. Väldigt billigt och dom har ett stort sortiment! Vad tycker ni?





2013-04-18

Ordning och reda.

Har ni också prylar och nycklar som ligger och skräpar i hallen? Ett tips är att köpa örtkrukor som man kan skriva på. Så nu har vi varsin skräpburk i hallen:)

2013-04-17

Ugglekudde!

Nu har jag sytt min första ugglekudde. Jag oh min också höggravida syster pysslade på igår och lyckades tillslut få ihop ugglorna. Det går ganska fort då man väl har mallarna klara! Det finns ju oändligt med möjligheter när det gäller mönster och färgkombinationer. Man får testa sig fram helt enkelt! Vad tycker ni? ( mina kära läsare, ni är lite dåliga på att kommentera, skärpning, hehe!)



2013-04-16

Nytt i hallen.

Jag har länge funderat vad vi ska ha i hallen. Nåt att sitta på, men ändå nåt kul på nåt sätt..igår fyndade jag den här trådfotöljen, och det kändes rätt direkt den var på plats! Otippat nog hittade jag den på Coop bygg.

2013-04-15

Ljusare tider.

Idag har jag äntligen fått göra håret. Skönt att ha det gjort innan bebisen bestämmer sig för att komma ut. Vi la slingor och gjorde det ljusare så att de blev mer bara solblekta toppar istället för min ombre. Jag är jätte nöjd iallafall!

2013-04-12

Tallrikshylla.

Nu är tallrikshyllan klar! Simon snickrade ihop en ganska stor för att vi ville rymma så mycket böcker som möjligt. Alice blev jätteglad och nöjd! Vad tycker ni?





2013-04-11

Kuddfodral.

Jag lyckades! Och det är ju verkligen som alla säger att när man väl kommer på det så är det inte svårt. Tyget är från Bruka design och köpt på hemtrevnad. Jag är faktiskt nöjd! Vad tycker ni?


Torsdagspyssel.

Jag har varit en sväng på stan och inhandlat tyg och lite annat här på förmiddagen. Nu blir det lite lunch för att snart ta tag i kuddfodralen, här ska det sys! Återkommer med resultat.

2013-04-09

V.34

Tiden går och nu är jag i graviditetsvecka 34. Bebisen har det lite trängre än tidigare och det känns, det är nu man börjar få dom mer smärtsamma kickarna mot revben osv.. Jag har foglossning från h-vetet men det går bättre nu när jag är hemma och kan vila då kroppen säger det. Däremot är jag inte ett dugg trött, och det känns ju bra. Tidigare under graviditeten har jag bokstavligen kämpat efter 19.00 för att hålla mig vaken. Bara några veckor kvar nu till vi får träffa vårat lilla knyte, längtaaaaar!

Inspiration.


2013-04-08

Blomster.

Idag har jag varit på Tidlös hudvård för en ansiktsbehandling och en sväng på stan för lite ärenden. Jag köpte hem lite tulpaner och en ny vas bl.a. Det är vardagslyx att komma ner till köket på morgonen då det står färska blommor på bordet!

2013-04-05

Tavelvägg.

Så, då var tavelvägg nr 2 klar här hemma. Nu i vardagsrummet. Den blev mindre än det var tänkt men den går ju att bredda i framtiden. När lilla bebisen kommer då blir det nya kort! Alla ramar är från serien RIBBA på IKEA. Vad tycker ni?

2013-04-04

Inspiration.

En sjuk liten tjej hemma från förskolan idag, så vi har myst ner oss i soffan. Tur jag har lite inspiration då barnprogrammen går varma.

2013-04-03

Jag vill-Jag kan

Åh vad jag vill kunna sy. Jag har bestämt mig att nu ska det bli ändring på det. Jag SKA börja sy, jag börjar med kuddar. Imorgon ska jag beställa tyg och sedan prata med min snälla mamma och låna symaskinen sedan är det bara att tuta och köra.. Man kan ju alltid prova! Någon som har eprfarenhet av att sy ugglekuddar och har några bra tips? Hittade lite inspiration på ugglekuddar. Bilder kommer från google

2013-04-02

Tisdag.

Så var påsken slut för denna gång. Skön och lugn helg med massor av god mat och gott sällskap.
Synd bara att ledigheten går så fort, men jag har ju jobbat klart för några månader framåt. I torsdags gjorde jag min sista dag. Känns inte alls kul men jag måste lyssna på kroppen. Foglossningen har blivit så pass mkt värre i takt med att magen blivit större så nu går det inte mer.. Idag var alltså min första dag hemma. Jag hade då tur med vädret så jag kunde sitta ute en del. Sedan kom Ida, Hanna och lilla Holly förbi med fika, så mysigt! Lagat mat, myst med familjen och tagit ett bad har jag också hunnit med. Nu hoppar jag till sängs, tjing.