2013-03-31

Påskmys.

Igår var vi i Älvsbyn, Norrbotten och njöt av det strålande vädret! Grillade, solade och busade. Idag väntas påskbord med släkt och vänner i Örviken. Efter lite tråkigt stök här hemma tror jag att vi ska gå ut. Jag intar solväggen och Alice får leka i snön. Man måste ju passa på när vädret är så fantastiskt. Trevlig påsk allihopa!

2013-03-26

Vimpel.

Såhär blev vimpeln jag gjorde till bebisrummet. Det var superenkelt att göra. Man behöver någon typ av tråd, textillim, sax och tyg. Gör en mall, nåla fast den på dubbelvikt tyg, klipp ut. Lägg tråden i mitten av tyget, vik ihop och limma. Jag strök tyget innan jag limmade för att få tyget slätt. Jag tycker det blir kul och personligt att man kan välja egna mönster och färger. Nu måste Alice få en till sitt rum också, men hon får nog vara med och välja tyger själv! Vad tycks?


Påsk.

Lite påsk har jag åstadkommit här hemma ändå. Gul är annars ingen favoritfärg för mig men såhär på våren (ja, vi inbillar oss iaf att det är vår) passar det perfekt! Har ni något påskpynt hemma? Kram.

2013-03-25

Newbie.

Jag älskar verkligen serien newbie från Kappahl. Jordnära färger och ekologisk bomull. Det kanske är bra att jag inte vet om det är en tjej eller kille för då hade jag inte kunnat låta bli att shoppa. Nu får jag hålla mig tills lilla underverket väljer att titta ut!


2013-03-24

S O L

Helt fantastiskt väder idag! Vi har varit ute i princip hela dagen. Vi tog till och med ut och gjorde våfflor till lunch, mums! Jag blir dock ganska orörlig pga av min fruktansvärda foglossning men försöker vara med och göra så mycket jag kan. Nu ska jag vila lite innan jag tar tag i lite tvätt.



2013-03-22

Grattis vännen

Idag är det ingen vanlig dag för det är Linas födelsedag, hurra hurra hurraaaaa! Så vi bjöd såklart födelsedagsbarnet på en trerätters middag, paket och mys. Det blev väldigt lyckat. Mätt och belåten går jag till sängs, god natt!

2013-03-17

Söndag

Det känns som den här dagen aldrig tar slut. När man vaknar halv sex en helgdag kanske det inte är så konstigt! Vi har hunnit göra massor av saker, det är ju kul. Jag och Alice började dagen med frukost sedan pyssel. Storstädning och bakning hann vi också med innan vi lagade lunch. På eftermiddagen tog vi en tur till Örviken och åkte Bob och åt middag. Nu ligger jag utslagen i soffan och måste försöka pallra mig till sängen innan mina ögon slår igen. Simon är ute i garaget och tränar så det finns en risk att jag somnar här..hoppas ni haft en bra helg, kram


2013-03-14

Vimplar i barnrum.

Vimplar är ju så otroligt populärt just nu, speciellt i barnrum och jag gillart! Jag vet ungefär hur jag vill att min ska se ut så jag tänkte göra en egen till bebisrummet. Blir den okej så måste ju bara Alice få en också. Återkommer med resultat! Inspiration från hemnet och google.








2013-03-12

Vitaminer.

Jag har jobbat på förmiddagen och nu mellanlandning i soffan med lite mellanmål. Snart ska jag hämta gumman och åka till Örviken och äta mat sedan vidare på ljusparty. Det är första gången så det ska bli kul. Vi får se om jag kanske fyndar nåt!

Dagens vitaminbomb.

V.30

Nu går jag in i vecka 30 och det börjar bli en rejäl kula. Bebisen är aldrig stilla och det är så livat i magen, dag som natt. Undrar vad det är för typ av filur där inne, ska bli så spännande. Speciellt när man har ett barn sedan tidigare som har sin egen personlighet. Om dom blir lika, eller helt olika? Kille eller tjej? Brunögd som Alice? Längtar så mycket!

2013-03-10

Fint från färg och form.

Lite inspiration från Färg och form. Jag älskar deras mönster och klara färger. Tycker jag har varit duktig och inte shoppat så mycket inför bebis nr 2 men nåt härifrån måste jag ju bara ha!




2013-03-09

Lördag.

En underbar dag ute i solen. Både lunch och fika, även en massa bus i snön.
Nu ligger jag och Alice helt utslagna i soffan framför Pippi Långstrump. Simon kan i vanlig ordning inte sitta still så han är uppe och fixar i bebisrummet, så vi kan inreda det sen.
Ikväll blir det bara mys, mello och godis i soffan:) Trevlig helg alla fina!



2013-03-08

A.B

Vill bara tipsa om Anine Bings blogg. Hon har ett barn och ett i magen. här hittar du hennes blogg. Extra kul och inspirerande är det ju självklart för er småbarnsföräldrar och gravida.

2013-03-07

LOVA 3ÅR!

Idag har jag jobbar hela dagen sedan for vi till Ursviken för att kalasa för lilla Lova som fyllde 3 år! God tårta och gott sällskap. Min kropp säger ifrån lite så sängläge är redan intaget. Tur är det fredag imorgon och heeeelg. Det känns välbehövligt! Hoppas det är bra med er, kram.

2013-03-06

Finast just nu.



Right from the start, you were a thief. You stole my heart and I your willing victim.
I let you see the parts of me that weren't all that pretty and with every touch, you fixed them.

2013-03-04

LOVE.

En dag med jobb, ett besök hos barnmorskan, och en fika med Petra på Ainas! En bra dag helt enkelt. Nu kryper jag ner i sängen, sov gott!

2013-03-03

Mys.

Idag har vi varit på kalas hos syrran som har fyllt år, grattis! Sedan storhandlade vi och lekte ute. Efter en god middag och en liten tjej som redan sover så myser jag ner mig i soffan. Ha en skön söndagskväll.

Mellanmål ute i det fina vädret.


New.

Det här är början till min tavelvägg i vardagsrummet. Nu ska jag sätta igång o framkalla lite kort också. Dom här är av märket Serholt och är köpta på hemtrevnad. Den bästa butiken i skellefteå enligt mig.