2012-06-27

DAG 1.

Min första semesterdag har jag spenderat med min familj och Alice i lilla älvsbyn hos min mormor. Alltid lika mysigt! Palt, nostalgi, mys och lek.

Imorgon är det stadsfesten som gäller. Kom till Skellefteå nu då, sooooolen!

2012-06-26

2012-06-24

Midsommar

Midsommarhelgen är förbi. Massor av kul har vi gjort. Jobbat på tomten har vi självklart också hunnit.. Äntligen är matjorden på plats och gräsfröna likaså! Så sjukt härligt och inte undra på hur grönt o fint vi kommer att få:)

Två arbetsdagar kvar sen semesteeeeer!

2012-06-21

time after time.

Hjälp, vad tiden går fort. I Augusti blir våran lilla solstråle 2 år!
Önskade att man kunde stoppa tiden ibland...

2012-06-20

JAA

Midsommar, sol o ledigt på fredag och tre arbetsdagar kvar till SEMEEEESTERN! Längtar så jag nästan spricker, weiiiii!

2012-06-16

Lördag.

Igår fick vi besök av familjen Ögren/Andersson. God mat och dryck, sol, lek och fotboll. Så kul att dom sov över till idag:) dagen började med en lyx frukost. Sedan åkte vi ut till Sannas stuga i badade, åt tårta och solade.

Nu är vi helt slut här hemma efter ex antal timmars jobb på tomten. Men imorgon vilar vi och har istället kalas för min älskling som blir 26 år. Låter sjukt gammalt om du frågar mig, Haha!

Ha en fin helg. Puss

2012-06-13

Onsdag.

Idag har jag och Alice bara haft det mysigt. Solat, läst böcker, handlat, sjungit, kört bobbycar, ätit jordgubbar (eller "båbbabubbar" som Alice säger)
Till och med vädret har ju varit fantastiskt idag!

Nu intar jag soffläge och samlar krafter, för imorgon kväll kommer matjord i stora lass, till våran snart så gröna gräsmatta. Wehooi:)


2012-06-12

Hair.

En lång arbetsdag idag. Tur att man älskar sitt jobb så mkt, annars hade man ju inte orkat! Nu slänger jag i mig nåt i magen sedan kryper jag ner i sängen.
LEDIG IMORGON=UNDERBART!

2012-06-11

Mycket bra!

Helgen flöt förbi lite för fort. Men bra har den varit! Nu har jag fått en ordentlig Lisados till nästa gång hon kommer hem:) idag har jag jobbat i vanlig ordning och nu sitter jag bänkad i soffan som alla andra Svennebananer i ser fotbolls-EM. Tjing!

2012-06-06

Sveriges nationaldag.

Ledig dag så vi passade på att bjuda hit kusinerna. Vi har busat, lekt, busat och lekt:) En sjukt härlig dag med inga måsten!!
Imorgon återgår jag till jobbet i två dagar för att sedan ha en skööön helg. Det enda jag vill önska är lite sommarvärme o sol, då skulle allt bli perfekt. Jag är säkert ensam om att tråna efter sommaren här i skell...

Puss och hej, leverpastej!

2012-06-04

SNYGG!

Insåg idag hur fruktansvärt vacker den här människan är. Rosie Huntington-Whiteley!

2012-06-03

Storm.

Jätte trist väder ute måste jag säga. Igår stormade väääldigt många träd ner här på området. Lite rädd kan jag väl erkänna att jag var.. Hihi.

Jag och min lilla älskling har ätit frukost, så nu myser vi ner oss under filten o ser på Disney junior!