2012-05-26

Sunny day.

Sommaren är ju här och inte sitter man inne då inte. Vi har varit ute heeeela dagen. Fantastiskt!

Ligger nu i sängen o ser Eurovision med mina älsklingar. Loreen verkar ju ta hem det här. Vore ju sjukt kul!
Nu, åter till tvn. Puss

2012-05-23

Lediga onsdagen.

Idag köpte jag lite blommor till altanen. Åh vad det blev fint! Måste fixa meeeer..

2012-05-22

En dag.

Jobb till 18. Löpning broarna runt. Död. Återuppståndelse. Mat. Dusch. Kaffe ute i kvällssolen.
En bra dag helt enkelt😄

2012-05-20

Muu

Igår var vi på betessläpp. Alice fick träffa kossor för första gången i sitt liv. Nu hör vi mest muuu från hennes mun.. Hahaa! Men det var riktigt mysigt.

Avslutade dagen med en 3 rätters på bryggargatan, gott sällskap och vin!


2012-05-18

Inspiration ute.

Nu när altanen snart är klar så vill man ju pynta och göra den extra fin. Matbord+stolar och relaxfotöljer är redan inhandlat. någon fin ljuskälla samt lite blommor skulle ju göra susen.
har fastnat för det här med oljelampor.. fantastiskt snyggt om ni frågar mig. vad tycks?


Oljelamporna kommer från interiordesignlagret.se samt handladesign.se

2012-05-17

Torsdag va?

Ledigheten är ju så fantastisk. Idag har vi skruvat trall, städat, varit i Örviken och firat Emils som har fyller 20 och ikväll har tjejerna varit här och myst!

Imorgon är det fredag och ännu en ledig dag. Wehoooo!

2012-05-13

Söndag.

Byggt, myst, lekt, skrattat, ätit grillat, tvättat, druckit kaffe, byggt sandtorn, torkat snor, spikat, sjungit, pussats, och mkt mer har vi gjort idag. Imorgon är det måndag och kortvecka väntar.. Weiiii!

Spika.

Idag skiner solen så vi passar på att jobba på altanen. Jag och Alice hjälper till så mycket vi kan. Och fasen vad bra detta kommer att bli.

Fikapaus i solen!

2012-05-12

Lördag.

Mot Örviken och kalas för Alice farmor. Grattis Lena på födelsedagen!

2012-05-10

TV

Mitt huvud håller på att sprängas så detta är min position för kvällen! Finns viss risk att jag hoppar i sängen snart också.. Hatar huvudvärk.

2012-05-08

Bygga.

Min käraste jobbar, jobbar och jobbar.. Och det kommer bli skitbra! Altanen börjar ta fart och vintern verkar äntligen vara över. Nu välkomnar vi sol, bad, bruna ben och sena sommarkvällar med grillning och mys! Har nog aldrig längtat så här mkt efter sommaren. Helt sjukt😄
Imorgon är jag ledig. Städning, träning, solning och föräldramöte står på schemat. Dags för sömn alltså. Puss!

2012-05-07

Bra start på veckan!

Har Jobbat till 18, löpt broarna runt och ätit middag. Nu tar jag ett härligt bad och har en egen liten spakväll! Skönt med lite egentid faktiskt😊
Ciao!

MUMS.

Årets första mjukglass är avklarad!

2012-05-05

Ikea.

På väg till i Ikea i skitvädret. En hel dag i Haparanda med en lång lista av prylar att inhandla. Pappa är supertaggad i vanlig ordning!

2012-05-02

Onsdag.

Jag och mitt hjärta är ledig idag också! Känns riktigt bra. Vi pysslar på här hemma och passar på att göra lite nytta som att tvätta, städa och rensa bort lite vinterkläder för att göra plats för sommarkläderna. Tror att jag ska sätta mig i solen ett tag då Alice sover.. Ikväll fortsätter grävningen till terassen. Weiii!

2012-05-01

Farstukvist - check

Idag har Simon gjort klart farstukvisten. Nu är det bara målning i lite små fix som fattas! Vi påbörjade även grävningen till altanen på baksidan. Känns så sjukt härligt! Snart sitter vi där med ett leende på läpparna och avnjuter ett glad vin. Längtarrrrr!

rebeccalundqvisttt @ instagram

Följ mig där också vetja😄

Brasa utan eld.

Valborgs idag då. Vi har varit i Ursviken hos Alice kusiner. Ätit supergott, lekt och kikat på stora brasan. Det var dock inte mycket till brasa. Mer en rökbomb skulle jag säga.. Besvikna vände vi hemåt och myste hos Ludde o Vera istället!

Imorgon är det ledig dag vilket vi firar med jobb ute på gården, hoppas solen skiner. Vi var ju föresten o köpte utemöbler idag. Tror de kommer göra sig fantastiskt bra på altanen i sommar. Längtar!