2011-01-31

MÅNDAG.

Dagen har bestått av mys med lisa, träning och tv. Jag känner mig en aning förskyld men jag förtränger den känslan. Funkar som medicin ibland iaf.. Alice ligger o hostar i sängen. Undra vem som har smittat henne, hmm.. Alldeles för mkt pussar antar jag:)

Imorgon blir det vaccin, vägning o mätning för lillan. Får se hur mkt hon vuxit sen sist!
Det går alldeles för fort, hon är snart 6 månader. Hjälp!




2011-01-30

Sliten Söndag.

Gårkvällen blev succé. Trots att kroppen är ur balans lyckades vi kriga oss igenom dagen.
Tjejerna kom på middag och sedan var det självklart solsidan på Tv:)

Dom här gullisarna kom ikväll, dock barnfritt:)



?

VAD HÄNDE? Slet tag i mig och skulle nödvändigtvis ta en bild. Dessutom ser vi ut som riktiga homieeees.. HAHA

2011-01-29

WEIIIII.

Allstar för mat och hockey sen vidare till JB för feeeest sen S8 för sista gången. HADE!




2011-01-27

Jobbat idag och är helt slut!
Ikväll kikade Kaisa o Ida förbi och nu ligger jag i sängen o har typ benvärk. Sån där värk man får efter typ semestern då man har varit ledig kooort tid. Mina vader dunkar. Skulle behöva stretcha men jag överväger att ligga kvar här under täcket..
en snarkande pojkvän bredvid gör det inte lättare att somna.. Jag gör ett försök iaf.
Zz.




2011-01-26

2011-01-25

"Sofias Änglar"

Sitter och ser "Sofias Änglar", fantastiskt program. Tårarna sprutar.. Se det!
Sofia och Tilda har just åkt hem! Vi tjattrade på i vanlig ordning o timmarna flög iväg.. Men trevligt var det!



Snart mat, sen en långprommis tror jag:) tjing

2011-01-24

World hold on

Idag for jag och Mamma en sväng på Mio o kikade lite, sen stressade jag vidare och tränade på 360 sen hem för att mublera om i vardagsrummet. Haha, ja vi mublerade om. Jag fick nått infall igår och ville ha en förändring, och det ska ju även ske genast. Det vet ju ni som känner mig :)
Resultatet blev riktigt bra faktiskt.

Är lite tärd i kroppen, man känner i kroppen att man var magsjuk i Fredags.. Så jag myser ner mig i sängen och läser min underbara bok. Ciao!

ändå skön.

Hiss eller diss?

Vad hände med Paul Haukka på 'the voice'. Nu står Martin björk där i hörlurarna, Hm...

Kan bli bra faktiskt..



2011-01-22

5 years

Då var vi friska. Lite sega och trötta men annars så mår vi bra!
Idag var planerna att jag och Simon skulle fira våran 5 års-dag, men pga kräksjukan så flyttar vi fram det. Känns roligare att äta gott då man åtminstone är sugen!

Ikväll går vi till Fredde o Sara för lite hockey och annat. Hela drösen vi ska umgås med har redan haft vinterkräksjukan i år så då behöver vi inte vara oroliga att smitta.

5år med dig, Jag älskar dig.

2011-01-21

Magsjuka x 3

Japp, då har vi alla i familjen kräkts sjuka mängder. Lillan smittade oss bara på några timmar igår. Idag har Alice varit hos mormor medan vi har kurerat oss så gott det går! Det var intensivt men nu börjar det avta lite.

Ha en kul fredag, jag ska göra ingenting och må skit. Tjing



2011-01-20

Magsjuk.

Lillgumman har magsjuka, kräks var tredje minut.. stackarn. Nu ligger hon i Pappas famn, vit som ett lakan och helt utslagen. Vatten var femte minut och lite extra kärlek, så hoppas vi hon inte blir helt uttorkad.

Nu, byte av bajsblöja, och hålla hink. :(

2011-01-19

mammadag.

Sandra o Ville har just åkt hem. vi har fikat, lekt med bebisar och pratat om framtiden:)
Ska läsa en stund sen åka o hämta pappan i familjen, sen handla lite..
Får se vad kvällen bjuder på, kan bli stackrönnan o mys!
Ville flörtar för fullt, det ska börjas tidigt;)





2011-01-17

Måndagsfik på Waynes!

Idag har jag varit i tränat, och direkt efter gick jag på Waynes o fikade med tjejerna:) supermysigt!

Försöker få Alice o sova men hon verkar inte alls sugen på det. Lite överträtt kanske?




2011-01-15

Myslördag.

Surströmming, spel och gott sällskap handlade gårdagen om. Det blev också en spontan utgång för mig o Lina. Lisa agerade chaufför!

Idag är det en varm och härlig dag med -25 grader.
Åker till Örviken, myser ner mig i soffan och umgås med Simons familj:) ciao




2011-01-14

Sitter o spelar spel. (vi leder) har ätit surströmming. Viiiiiiin i mängder, kan bli en spontan utgång:) mampap tog på sig barnvakt med glädje. Ha en bra fredagkväll




Svar på frågor.

Oj vad många kluriga frågor ni ställde, men jag ska göra mitt bästa och svara på alla:)





















Anonym sa...
Berätta lite hur du är som person? Vad tycker du är viktiga egenskaper? och hur ser du på mode, är det något du tycker det är viktigt att följa?
Hur är jag som person? hmm.. kanske lättare att fråga någon i min närhet, men jag ser mig själv som trygg, glad, sprallig och energisk människa, har även lätt att ta kontakt med nya människor. Jag är en humörmänniska, när jag är glad skrattar jag och när jag är ledsen eller sur kan jag aldrig dölja det. Mamma säger att jag är som en öppen bok, skulle nog aldrig bli någon superbra skådis iaf...
Viktiga egenskaper hos andra eller hos mig själv framgår inte riktigt i frågan? Men att vara trygg och nöjd med sig själv och självklart ödmjuk mot andra är en bra egenskaper tycker jag. Sen är ju ingen människa perfekt!

Mode är ett intresse, absolut. Men jag är inte så att jag handlar kläder i parti och minut bara för att ha det senaste. Jag tycker man ska ha det man trivs i, då bär man upp det bäst.


Anonym sa...
Vad är din störsa fobi?

Oj vad svårt. Getingar är det absolut äckligaste och vidrigaste jag vet. Jag har ständigt mardrömmar och att jag har getingar i täcket eller instängd med en svärm typ.. låtar kanske sjukt men det är fruktansvärt hemskt haha.. Kan inte komma på nåt annat just nu.


Anonym sa...
Ångrar du någon gång att du hoppade av gymnasiet och flyttade med din pojkvän söderut? hur upplevde du den tiden? Vad var det bästa/värsta?

Nej, jag ångrar absolut ingenting. Jag har inga gymnasiebetyg men istället fick jag en lälrlingsplats som frisör och jag trivs med det yrket så sjukt bra!

Tiden i skåne (Tyringe) tänker jag tillbaka på med blandade känslor. Var ju trots allt bara 17 år..
Just kärleken till Simon och vårat förhållande var det som räddade mig då jag kämpade med en knäskada, (som gjorde att jag var tvungen att sluta med fotbollen till slut) saknaden efter mina föräldrar och vänner. Men hade jag aldrig åkt så hade mitt liv inte sett ut som det gör nu så jag är evigt tacksam för mina föräldrars stöd, då alla andra tyckte jag var knäpp som hoppade av gymnasiet för ett förhållande som ingen trodde skulle hålla.. men here i am, fem år senare i ett lyckligt förhållande med Simon:) Och vårat lilla charmtroll till dotter!

Anonym sa...
Känner du aldrig någon längtan av att resa osv som kompisar i din ålder gör?
Vad har du för framtidsplaner som du vill förverkliga förutom huset? Både på det privata och karriärmässiga planet?
En av anledningarna är för att jag är så fruktansvärt flygrädd. Har tänkt ta tag i den rädslan då jag blir äldre. Man kan väl resa senare i livet? På en del låter det som att livet tar slut då man skaffar familj osv, och måste hinna göra så mkt som möjligt innan dess så man har mättat sig resten av livet. Jag har inte riktigt förstått det..
Mina framtidsplaner har jag inte funderat så mkt på, .. Jag har en dröm att äga en egen salong och även utbilda mig till både makeup artist och nagelterapeut. Men det får tiden utvisa...


Anonym sa...
Vad är dina framtidsdrömmar?
Orealistiska eller realistiska? Bli ekonomisk oberoende, äga ett slott med 15 rum och kök med sju bilar på uppfarten kanske, haha..
Nämen.. bygga huset, inreda det och flytta in.. Det är vad som finns i mitt huvud just nu, och det är ju en dröm som går i uppfyllelse dessutom. Jag har svårt att tänka flera år fram, Vad som helst kan ju hända..


Anonym sa...
Hur ska en kille klä sig?
I det som killen trivs i. Men en snygg klädstil är väl aldrig helt fel:)


Anonym sa...
Om man har mycket mjäll och mjällshampoo inte funkar, vad rekommenderar du då?
Har för övrigt inga löss.

F.ö
Alice är jättesöt och lik dig! Och du är ju grymt snygg!
Har du testat ett riktigt bra mjällshampoo? Neccin Shampoo Dandruff Treatment är ett jätte bra mjällshampoo som alla våra kunder tycker funkar riktigt bra. Om du inte testat det så tycker jag du ska göra det, och tvätta med det flera ggr i veckan.
Finns även kurer du kan göra i några veckor. System professional care är en Serie för wella och där finns det flera produkter som tex lotions som man masserar in i hårbotten. Finns endast hos frisörer.



















Anonym sa...
ja! hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? hur träffades ni?
Vi träffades på nån fest första gången tror jag.. började höras och träffades mer och mer.. Kärlek uppstod och här är vi. Vi firar fem år den här månaden :)


Anonym sa...
Är ni förlovade? Har ni planer på att gifta er? När isf?
Nej vi är inte förlovade och då är det kanske svårt att ha ett giftemål i tankarna. Man tar väl ett steg i taget. Men självklart har jag en dröm att få gifta mig nångång:)


























Anonym sa...
hur känns det att vara mamma?:)
Det känns bara bra! Det är det bästa jag har varit med om i mitt liv, utan tvekan.


julia sa...
vad tycker du är det bästa med att ha blivit mamma? förutom just alice då, det är ju rätt uppenbart:)

Ja precis, Alice är ju självaste skapelsen.. Det bäste måste ju vara att man får så mycket glädje varje dag. Känner man sig nere och allmänt deppig tar man sig en titt på henne och får ett sånt där leende som bara hon kan göra:) Självklart är det ju ett ansvar som man tidigare i sitt liv aldrig haft. Men jag tycker det kom naturligt då Alice föddes.


Anonym sa...
Hur bestämde ni att ni ville ha barn? När började du längta efter barn, har du alltid vilja ha barn tidigt?

Jag hade väl inte längtat efter barn sådär jätte många år innan, var ju ändå så pass ung och funderade väl inte så mkt på det, men jag har alltid velat ha barn tidigt.


Anonym sa...
När och hur fick du veta att du var gravid? Hur berättade du det för Simon? Hur länge väntade ni med att berätta det för andra?
Jag fick veta att jag var gravid i vecka fem tror jag.. Jag berättade för Simon direkt och han blev överlycklig. vi väntade bara några veckor med att berätta för våra föräldrar och alla andra tror jag fick veta i vecka 13 typ.. Svårt att hålla nåt hemligt då man inte får snusa, dricka, och ständigt är trött och lite illamående.


Anonym sa...
Var Alice planerad? Lyckades ni direkt eller försökt ni länge?
Spela roll, nu är hon här och vi ångrar ingenting!


Anonym sa...
berätta om förlossningen..hur var den? vad skulle alice heta om det inte just blev alice? :) planerar ni på fler barn? :)
Jag hade en bra förlossning. Vattnet gick 23.00 på kvällen och hon föddes 14.00 dagen efter. Allt gick bra och det var verkligen en upplevelse!
Alice skulle egentligen heta Leo, för vi var säkra på att det var en kille..
Det är väl klart att man vill ha fler barn, men inte än.





















Anonym sa...
Hur mycket kommer erat hus att kosta (hus+tomt+arbete)? Hur mycket arbete kommer ni göra själv och när är det tänkt att ni ska flytta in? Kan du inte visa några skisser på huset?

Det kommer kosta en del, men vi tycker att det är värt varenda krona.
Simon är ju snickare så vi gör mkt själva men anlitar företaget han jobbar på (Ersmak trä och bygg) en del också.

Vi har gjort grunden till huset så vi kickar igång Februari/Mars någon gång, beroende på väder och vind. Slutdatum är svårt att säga.. Ni får se hur det artar sig. Lovar att uppdatera under byggtiden.
Vet inte vart skisserna är nu, men vi har ritat huset själva med lite inspiration av andra hus. Det blir ett lösvirkes hus på 1 1/2 plan med mycket öppna ytor och högt i tak på nedervåningen. ett stort glasparti med mycket ljusinsläpp.


Sandra sa...
Läst att ni ska bygga erat eget hus, så himla roligt! Var bygger ni huset? Här i Skellefteå? :)
Vi bygger huset på det nyaste området på Falkträsket här i Skellefteå.


Anonym sa...
Jag är också intresserad av frågorna angående husbygget!

Vad kul att ni är intresserade av husbygget. Många kommenterar och tycker att vi är för unga och har hela livet framför oss, men för oss känns det rätt nu. Vi letade hus länge men hittade inget som föll oss i smaken, dessutom vill man ändå helrenovera de hus man köper..

Hoppas mina svar duger, fråga gärna mer om ni vill:)

2011-01-13

13 JAN.

Idag har jag jobbat, skönt att få komma bort men också ännu roligare att komma hem:)
Svarar på frågorna ikväll eller imorgon, vårat husbygge verkar vara intressant iaf, hehe.
Är hos mampap och ska se lite AIK.

hittade en söt bild på Alice då hon var tomtetjej, sötisen.






2011-01-12

Frågestund.

Ja det verkar vara några intresserade, så fråga på:)

Questions

Jag har typ dubblerat mina läsare på senare tid men ni är fattiga då det gäller kommentarsfältet, Är det någon som är intresserad av en frågestund?

2011-01-11

En dag.

Idag blev det en sväng på stan med Mamma. bl a en ny välbehövd plånbok följde med hem. Hann även ta en fika med tjejerna. Hanna har ju åter blivit Skellefteåbo:)

Nu myser jag o lillgumman i soffan, där vi nog stannar hela kvällen.


Ny bok i bokhyllan. Ska börja läsas direkt:)

2011-01-08

BÄST.

I början av kvällen pratade vi lite skämtsamt om vem som skulle ha oturen att skada sig först, tävlingsmänniskor som vi alla är.. Oturslotten landade hos Calle, stödkrage och ambulans. Typiskt! Jag hoppas i tror att det gick bra för honom:)

Annars hade jag så sjukt roligt med er alla:) en riktigt lyckad kväll. En extra puss ska Emmy ha för engagemanget och framför allt ditt tålamod med tanke på att du skulle tukta 22 fulla galningar på stället. Puss:)

Idag har man väl varit lagomt mosig, så jag har redan intagit horisontellt läge, medan tjejerna är på s8 o skakar rumpan.

Kommer bilder från kvällen imorgon.. Ciao.



2011-01-07

FEST PÅ LEOS.

Nu ser jag lite mer anständig ut så nu kör vi:D



tagga tagga..

Så här ser man ut efter en promenad ute i stormen.











Nu taggar jag om och gör mig klar inför festen på Leos. Kan behövas nån timme på utseendet...
Dessutom jag är själv i våran lägenhet utan man och barn, resten av dagen/kvällen. Ojoj, detta är stort för er som inte fattar det! Skål för ensamheten.
Nu blir det en efterlängtad dusch.

Mys

Ikväll har tjejerna varit här. Mysigt som tusan:)


+ lisa som jobbar imorgon o behövde sömn... Det var som var ledighetskommittén som tjattrade vidare tills nu:) nu behöver dock mamman Lundqvist också sömn. Zzz

2011-01-05

Tack Amanda. Äntligen hittade jag den!

LEOS LEKLAND.

Idag har jag och Alice varit på Leos Lekland med Sandra, Ville och Love. Riktigt kul!
Tog till och med kameran med mig. beröm, tack:)
Ska dit på Fredag också. Men då blir det på kvällstid och barnfritt!



























































2011-01-04

GOOD HAIR DAY

Då var man som en ny människa! Jag gjorde Lisas hår och hon gjorde mitt. Alltid lika nöjd hos Lisa!

Dock ingen super bild..




Nytt är snyggt.

Nu säger vi farväl till det mörka o går på ett ljusare, säkert kort. Återkommer med resultat!



2011-01-03

STEPHENIE MEYER.

Har börjat läsa bok nummer 5 i twilight-serien. "Bree Tanners andra liv". Får se om den tar mig med storm som dom 4 tidigare. Någon som läst den?




3/1

Då var jul och nyår förbi, och Måndag igen. Lisa har ledig dag så hon är på väg hit. Sen ikväll blir det att träna. Lika bra att ta tag i nyårslöftet direkt, annars blir jag alldeles för slö...
och föresten, min bula i huvudet har lyckligtvis gått ner sig.
Mina två.

2011-01-02

Bula.

Jag och Simon knockade ihop våra huvuden i soffan ikväll. Jag tror att han retades som vanligt och det hela resulterade i en bula på tinningen och ett princip sprucket ögonbryn. Frysta hamburgare som kylning. Imorgon ser man väl ut som ett misshandlat offer, inte minst simon med blåöga.

Tror mitt huvud behöver sömn. Zzz

2011-01-01

New year.

Det nya året skålade vi in i Ursviken hos Ögren/andersson familjen. En superkväll med massor av fina människor. Idag mår vi förhållandevis bra med tanke på att det är nyårsdagen.

Ikväll intar jag soffläge och gör inget!
2011 blir ett händelserikt år med massor av saker, men med ett stort projekt i fokus, Husbygget! Mycket slit men i slutändan bor vi i vårat drömhus. Gott nytt år!